• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Vos Schoenen

Schoenwinkel Rotterdam

Wie kent hem niet: schoenwinkel Vos Schoenen aan de Lusthofstraat 86 in Kralingen. Al tientallen jaren hét adres voor schoenen en accessoires van uitmuntende kwaliteit. Behalve schoenen voor dames en heren vind je hier ook pantoffels, tassen, riemen en alle soorten onderhoudsproducten.

Een schoenenwinkel voor de betere schoenen

Vos Schoenen richt zich op het midden- en hogere segment. Dat betekent dat je hier echte kwaliteitsschoenen vindt. Wij hebben een grote collectie schoenen met verschillende breedtematen voor dames en heren. Moderne, trendy en comfortabele schoenen van gerenommeerde merken zoals van Bommel, Church's, Dubarry en Toms. Deze collectie is in onze winkel overzichtelijk gepresenteerd zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren.

Schoenonderhoud producten en accessoires

Zoek je een handtas of riem die goed bij je schoenen past? Vos Schoenen biedt een ruime keuze aan elegante en smaakvolle tassen en riemen om jouw outfit te completeren. Daarnaast vind je in onze schoenwinkel een grote collectie onderhoudsproducten om jouw schoenen optimaal te onderhouden.

Vos Schoenen staat bekend om zijn grote deskundigheid en persoonlijke aandacht voor de klant. Niet voor niets komen veel mensen al jaren bij ons in de winkel!