• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Vos Schoenen

Church’s schoenen

De enige echte Church’s schoenen

Als je aan luxueuze schoenen denkt, denk je al snel aan Church’s schoenen. Het Britse merk bestaat al ruim 150 jaar en is uitgegroeid tot een sterk merk. Het merk is sinds 1999 onderdeel van Prada Group. Ondanks dat is de visie van Church’s niet veranderd. De schoenen van Church’s hebben een tijdloos design en kunnen daardoor jaren worden gedragen. De ontwerpers van Church’s schoenen weten hun consumenten constant te verrassen met een nieuwe lijn prachtige schoenen.

Leren schoenen van Church’s

Wij beschikken over mooiste schoenen van Church’s. Wij hebben gekozen een variërend van traditionele herenschoenen tot seizoensgebonden herenschoenen. De stijl van de schoenen is ook variërend. Zo kun je altijd zelf kiezen welk type Church’s schoenen het beste past bij jouw specifieke kledingstijl. Wij hebben gekozen om te kiezen voor een aantal prachtige kleuren voor de leren schoenen. Zwart, roodbruin, cognac en brandy zijn de kleuren die perfect te combineren zijn met een uiteenlopende, maar representatieve, look.

Duurzame Church’s schoenen

De schoenen van Church’s zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dus dat je jaren kunt genieten van jouw Church’s schoenen. Maar zelfs nadat als er gebruikssporen zijn, kun je langsgaan bij Vos Schoenen. De ervaren schoenmakers van Vos Schoenen zorgen ervoor dat jouw Church’s schoenen weer eruit zien als ze nieuw zijn. Een opknapbeurt kan gaan over het repareren van de schoenveters of hielen van de schoen. Ook bij ergere beschadigingen aan de schoen kunnen onze schoenmakers je verder helpen.

Vos Schoenen Rotterdam

Vos Schoenen heeft niet alleen Church’s schoenen in het assortiment. Ook andere schoenen van topmerken als Van Bommel, Greve, en Paul Green zitten in het assortiment. Tenslotte verkopen wij nog riemen en tassen. Kun je een bepaald type schoen niet vinden in de webshop? Wij helpen je graag verder in onze winkel in de Lusthofstraat in Rotterdam.